Széchenyi 2020

BALLONOS ÁSVÁNYVÍZ KIHELYEZÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Fogyasszon otthonában vagy munkahelyén házhoz szállított Szivárvány Aqua ballonos vizet! Kényelmes megoldás, mert nem kell cipekedni, munkatársaink házhoz szállítják a megrendelt termékeket. Környezetbarát megoldás, mert a ballonokat csere után alapos tisztítás és fertőtlenítés után újratöltjük. Olcsóbb megoldás, mert literre vetített ára alacsonyabb, mint a boltban megvásárolható, fogyasztás után sajnos sokszor a szemétbe kerülő PET palack.

Több ballon egyszerre rendelésével akár 1290 Ft / ballon áron is elérhető a házhoz szállított ballonos víz, amelyhez akár 0 Ft egyszeri díjjal és 0 Ft havidíjjal tudunk vízadagoló automatát biztosítani. Részletes tájékoztatónkat igényelje emailen a kapcsolat menüpontban, válassza ki ügyfélmenedzser munkatársaink tanácsai segítségével az Önnek leginkább megfelelő megoldást. Vízadagoló automatáinkat háztartási szintnek megfelelő fogyasztási vállalás ellenében helyezzük ki. Ha kötöttségek nélkül szeretne rendelni, akkor olcsó vízpumpát is tudunk kínálni, illetve a vízadagoló automatákat meg is lehet vásárolni.

Szivárvány Aqua 19 L
Szivárvány Aqua 19 L
Lúgos víz pH 9,2
Szivárvány Aqua 19 L
Szivárvány Aqua 19 L
Kristályvíz
Szivárvány Aqua 19 L
Szivárvány Aqua 19 L
Lúgos víz pH 8,2

Hol érhető el a Szivárvány Aqua házhoz szállított ballonos víz-szolgáltatás?

Saját kiszállító-csapatunk Budapest, Pest megye és térségében, az M0 mentén fekvő településeken, illetve Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád megye számos pontján, továbbá Hajdúszoboszló és Debrecen térségében nyújtja szolgáltatását. Érdeklődjön a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken. Viszonteladó partnereik egyre több településen hozzánk hasonló kedvező feltételekkel biztosítják. Területi fedettségünk folyamatosan növekszik, érdemes érdeklődni. Viszonteladó partnereink számos további településen és térségben vannak jelen, így például Tatabányán, Karcagon, Szarvason, Mezőtúron, Szolnokon és térségeikben.

A ballonos víz-szolgáltatást a Szivárvány Aqua az ország több pontján kialakított helyi elosztóraktáraiból nyújtja, egyes városokat napi rendszerességgel, más területeket pedig heti beosztásban kiszolgálva. Javasoljuk, hogy tartalékoljon egy ballon vizet, és rendelését lehetőség szerint tervezze egy hétre előre. Cégekhez, intézményekhez és egyre nagyobb számban magánháztartásokba is szállítunk, hiszen ez egy kényelmes, gyors és kedvező árú megoldás a mindennapi vízellátáshoz, amely hideg-meleg vizes automata is társul. Munkatársaink a kiszállítás előtt igény szerint telefonon egyeztetnek az ügyfelekkel, megkeresve az átadásra leginkább alkalmas idősávot.

Rendszeres rendeléseit emailen, online felületen, telefonos ügyfélszolgálaton, illetve 0-24 órában működő telefonos üzenetrögzítő rendszeren keresztül fogadjuk, Budapest és térségében a (1) 445 31 28-as, míg országosan a (68) 680-790-es telefonszámon. Érdeklődik a szolgáltatás iránt? Várjuk jelentkezését az info@szivarvanyaqua.hu email címen, vagy a kapcsolatfelvétel oldalon található űrlapon. Tájékozódását ügyfélmenedzser kollégák segítik az egyes fölrajzi szolgáltatási területeinket?

Viszonteladó partnerünk szeretne lenni? Üzleti elképzeléseit és jelentkezését örömmel fogadjuk a sales@szivarvanyaqua.hu emailen, munkatársaink visszahívják Önt.

EGYEDI AJÁNLATOK ÉS MEGOLDÁSOK

Standard hideg-meleg vizes automaták
Standard hideg-meleg vizes automaták
Kis méretű asztali vízadagoló automata
Kis méretű asztali vízadagoló automata
Kézi vízpumpás ballonos megoldások
Kézi vízpumpás ballonos megoldások
Szénsavas vízadagoló automaták
Szénsavas vízadagoló automaták
Vállalati szolgáltatás-csomagok
Vállalati szolgáltatás-csomagok
Bértöltés egyedi márkanevekkel
Bértöltés egyedi márkanevekkel